انواع کره و خواص آن‌ها | تغذیه سالم

شکلای جور واجور کره و خواص اونا

کره در کنار پنیر، پای ثابت صبحونه در خیلی از نقاط دنیا هستش، اما مصرف اون به زمان صبحونه محدود نمی شه.

 

اسیدهای چرب اشباع موجود در کره، کلسترول بد خون رو بالا می برن و کلسترول اضافی با رسوب در عروق بدن باعث تنگی شریانا شده و خون رسانی به اعضای بدن رو دچار مشکل می کنه.

همین دلایل باعث شد که چند وقتی مارگارین حسابی واسه خودش طرفدار دست و پا کنه و تولیدکننده های مارگارین، اونو به عنوان جانشین تبلیغ کنن.

 

مارگارین

مارگارین که خود یه نوع چربیه واسه اولین بار در سال ۱۸۶۰ به وسیله یه شیمیدان فرانسوی به نام «مج» جفت و جور شد. مارگارین یه امولسیون آب در روغنه که در اون آب یعنی فاز پراکنده به صورت ذرات کوچیک و ریزی در روغن به عنوان فاز پیوسته، پخش و پخش شده.

معمولا مارگارین به طور حدودی شامل ۶۵ درصد روغنای مایع، ۱۵ درصد روغنای جامد و ۲۰ درصد آبه. مقدار چربی شیر به کار رفته در مارگارین نباید از یه درصد بیشتر باشه.

 

فرق کره و مارگارین

فرق بین کره و مارگارین در ترکیب اسیدهای چرب اونا هستش. کره شامل کلستروله که نمایانگر اجزای تشکیل دهنده با منشأ حیوانیه، در حالی که مارگارین کلا شامل چربیای گیاهیه.

از طرف دیگه در مارگارین، مقدار اسیدهای چرب لازم یعنی اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه به مراتب بیشتره.

با اینکه گروهی فکر می کنن مارگارین جانشین سالم و بی خطر واسه کره هستش، اما بعضی از متخصصین تغذیه فکر می کنن که ماده ای در مارگارین هست که می تونه سلامت آدم رو به خطر بندازه. این مشکل وقتی نمایان می شه که بخوایم مارگارین رو مانند کره به صورت جامد درآوریم.

کره پسته به دلیل مقادیر بالای فسفر و آهن جهت افزایش حافظه و ضریب هوشی مناسبه. هم اینکه واسه ورزشکاران و بزرگ سالان غذایی مقوی، کم حجم، سریع الجذب و خوبه

در این حالت یه ساختار جدید شیمیایی ایجاد میشه که بسیار خطرناکه. کارخانه های تولیدکننده مارگارین، واسه اینکه اونو به صورت جامد درآورند، مارگارین رو هیدروژنه می کنن ولی مدت هاست که ثابت شده همه روغنای هیدروژنه، به اندازه چربیای اشباع و چه بسا بیشتر، می تونن به بدن ضرر برسانند.

با در نظر گرفتن مطالب گفته شده، اگه شمام در مورد خرید مارگارین دچار شک و دودلی شدین، می تونین به راهنماییامون توجه کنین. پیشنهاد ما اینه، مارگارینا شکلای جور واجور مختلفی دارن و اگه نوع خوب مارگارین – که همون نوع مایع اون هستش – استفاده شه، به مراتب از کره بهتره. وگرنه شما به طور کاملً ضرر کردین چون علاوه بر اون که سلامتتون رو به خطر انداختین، خودتون رو هم از مزه خوش کره محروم کردین! این جمله رو یادتون باشه که: کره، بهتر از مارگارین بده و مارگارین خوب، بهتر از کره!

کره پسته

کره پسته محصول غذایی خمیری شکله که از مغز پسته برشته و آسیاب شده همراه با شکر یا شیرین کننده های طبیعی مانند عسل و شهد به دست میاد. این محصول خیلی راحت می تونه در دمای اتاق نگهداری شه و احتیاجی به فریز کردن نداره.

کره پسته می تونه در صبحونه و عصرانه مورد استفاده کودکان و سالمندان قرار گیرد. این محصول

منبع : tebyan.net

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

  • مطالب در رابطه
  • خواص شکلای جور واجور نون
  • خواص شکلای جور واجور چای

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *